Orvosaink
Dr. Gábor Edina - állatorvos

2002-ben végeztem az Állatorvostudományi Egytemen. Mindig a kisállat szakterület érdekelt, az utolsó években a NON-STOP Állatkórházban voltam asszisztens. Az egyetem után 1 évet Csepelen, majd 8 évet Tökölön dolgoztam egy állatorvosi rendelőben. Kislányom születése után szerettem volna közelebb dolgozni az otthonomhoz. Ekkor nyitottuk meg a Mirr-Murr Állatorvosi Rendelőt Dr. Molnár Zsolt segítségével, akinek ezuton is szeretnék köszönetet mondani.

Dr. Bartha Hajnal - állatorvos

„Cum laude” végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Az állatorvosi diploma mellett vadgazdálkodási szakirányon is tanúsítványt szereztem. Már az egyetemi évek alatt is aktívan részt vettem egy lakhelyemen lévő állatorvosi rendelő munkájában, majd gyakorlati félévem során több szakmailag elismert rendelő mindennapjaiba nyertem betekintést. Fő érdeklődési területem a kedvtelésből tartott állatok gyógyászata, ezen belül is kiemelt szerepet kap a kisállatok bőrgyógyászata. Allergiás bőrgyulladásban szenvedő kutyák terápiájáról írtam tanulmányt a 2015-ös Tudományos Diákköri Konferenciára, mellyel a Továbbképzési és Kutatásszervezési Központ díját nyertem el. Otthon egy német dog, egy cica és egy afrikai fehérhasú törpesün vár minden nap. Szabadidőmben szívesen futok, biciklizek és túrázok.
Dr. Korbuly Katalin - állatorvos

2019-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, majd egyből Belgiumban kezdtem dolgozni gyakornokként. A következő néhány évben Magyarországon, Angliában, majd ismét Belgiumban szereztem gyakorlatot. 2022-ben csatlakoztam a Mirr-Murr csapatához. A rendelői munka mellett a ló szaporodásbiológia területén foglalatoskodom. Szabadidőmben túrázok, lovagolok és a Műegyetemi Szimfónikus Zenekarban csellózom.Mirr-Murr Állatorvosi Rendelő
Ráckeve, Vörösmarty u. 11.

: 0670-280-27-03 , 0630-720-09-41
gaboredina77@gmail.com

Kövess minket Facebookon!