Munkatársaink
Dr. Gábor Edina - állatorvos

2002-ben végeztem az Állatorvostudományi Egytemen. Mindig a kisállat szakterület érdekelt, az utolsó években a NON-STOP Állatkórházban voltam asszisztens. Az egyetem után 1 évet Csepelen, majd 8 évet Tökölön dolgoztam egy állatorvosi rendelőben. Kislányom születése után szerettem volna közelebb dolgozni az otthonomhoz. Ekkor nyitottuk meg a Mirr-Murr Állatorvosi Rendelőt Dr. Molnár Zsolt segítségével, akinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani.

Dr. Bartha Hajnal - állatorvos

„Cum laude” végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Az állatorvosi diploma mellett vadgazdálkodási szakirányon is tanúsítványt szereztem. Már az egyetemi évek alatt is aktívan részt vettem egy lakhelyemen lévő állatorvosi rendelő munkájában, majd gyakorlati félévem során, több szakmailag elismert rendelő mindennapjaiba nyertem betekintést. Fő érdeklődési területem a kedvtelésből tartott állatok gyógyászata, ezen belül is kiemelt szerepet kap a kisállatok bőrgyógyászata. Allergiás bőrgyulladásban szenvedő kutyák terápiájáról írtam tanulmányt a 2015-ös Tudományos Diákköri Konferenciára, mellyel a Továbbképzési és Kutatásszervezési Központ díját nyertem el. Otthon egy német dog, egy cica és egy afrikai fehérhasú törpesün vár minden nap. Szabadidőmben szívesen futok, biciklizek és túrázok.

Dr. Korbuly Katalin - állatorvos

2019-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, majd egyből Belgiumban kezdtem dolgozni gyakornokként. A következő néhány évben Magyarországon, Angliában, majd ismét Belgiumban szereztem gyakorlatot. 2022-ben csatlakoztam a Mirr-Murr csapatához. A rendelői munka mellett a ló szaporodásbiológia területén foglalatoskodom. Szabadidőmben túrázok, lovagolok és a Műegyetemi Szimfónikus Zenekarban csellózom.

Gágyor Ramóna - asszisztens

2016 óta dolgozom a rendelő munkatársaként. Fiatal korom óta mindig része volt az életemnek az állattartás, első kutyám 16 éves koráig lehetett velem. Kisfiam születése után 6 évig aktívan állatmentéssel foglalkoztam, ezekben az években megközelítőleg száz, nagyrészt argentin dognak illetve keverékeinek sikerült felelősségteljes családot találni a rehabilitációja után. A rendelői munkám mellett jelenleg gyerekeknek tartok képesség- és mozgásfejlesztő foglalkozásokat lóháton, Ráckevén.

Bak Ancsa - asszisztens

2020 óta dolgozom a rendelő munkatársaként. Az állatok mindig részei voltak családom mindennapjainak. Kutyákat,cicákat és lovakat is tartottunk. Régebben kereskedelemben dolgoztam, ekkor nagyon sok tapasztalatot szereztem a kommunikációban. Szabadidőmben két kis tacskó segít a kertészkedésben, illetve sokat olvasok és zenét hallgatok.

Szalay Enikő - asszisztens

A kezdetektől, 2013 nyarától dolgozom a rendelőben, mint asszisztens. Gyermekkorom óta rajongok az állatokért, jelenleg is több kutya és cica él velünk az otthonunkban. Nagy öröm számomra, hogy a beteg állatok gyógyulásának az állatorvos munkáját segítve közvetlen részese lehetek. Munkaköri feladataim közé tartozik a rendelőbe érkező állatok ellátásában való segédkezés, a tulajdonosok és állatok adatrögzítése, a tulajdonosokkal való kapcsolattartás. Nagyon érdekel a szaporodásbiológia, hobbim a kynológia, 2009-óta tenyésztek border collie-kat, szabadidőm szinte minden részét kitölti a kutyakiállításokra, rendezvényekre való utazás határon innen és túl.

Levente Zsolt - állatszállítás

1992 óta kutyázom, 24 éve foglalkozom kutyák képzésével. Hivatásos állományú fegyveres testületnél főállásban dolgoztam mint kutyakiképző. Az elmúlt években több szolgálati és sportversenyen teljesítettem eredményesen. Tenyészszemléken, versenyeken segédként találkozhattatok velem. Elsődleges célom, hogy iskolánkban kortól, nemtől és fajtától függetlenül minden kutya és gazdája megtalálja a számára megfelelő szabadidős elfoglaltságot. Panziónkban folyamatos felügyelet mellett tölthetik idejüket kedvenceik, amíg a gazdi is feltöltődik. Ezeken kívül vállalom állatok szállítását legyen az problémás vagy könnyen kezelhető, ha a gazdi nem tudja megoldani a szállítást.


Mirr-Murr Állatorvosi Rendelő
Ráckeve, Vörösmarty u. 11.

: 0670-280-27-03 , 0630-720-09-41
gaboredina77@gmail.com

Kövess minket Facebookon!